BOLU / MERKEZ - Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı Ortaokulu

Naci CENGİZ - Okul Müdürü

20.06.1967 tarihinde Düzce´de dünyaya geldim. İlkokulu Otluoğlu köyü ilkokulunda, liseyi Düzce İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladım. 05.08.1992 tarihinde Tunceli ili Hozat ilçesi Kazım Karabekir Lisesinde Öğretmen olarak göreve başladım. 1995 yılında Bartın ili Amasra ilçesine atandım. 1998 Yılında da Bolu ili Mengen İlçesi Anadolu Aşçılık Meslek Lisesine tayin oldum. Bu okulda altı yıl öğretmen ve yönetici olarak görev yaptım. 2004 yılında Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2012 yılında Mudurnu´ya tayin oldum. Mudurnu´da Yazılar İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2014 yılı aralık ayında Mudurnu Abdurrahim Tırsi İmam Hatip Ortaokoluna Okul Müdürü olarak görevlendirildim. 05.07.2019 tarihinde ise okulumuzda Müdür olarak göreve başladım.