BOLU / MERKEZ - Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı Ortaokulu

Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı Ortaokulu

Dağkent Mahallesi Merkez / BOLU
Vizyon
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YOLUNDA EN İYİ KALİTEYİ YAKALAYARAK,BAĞIMSIZÇALIŞABİLEN,ELEŞTİREL DÜŞÜNCE VE ULUSLARARASI BAKIŞ SAHİBİ YARATICI, SORAN -SORGULAYAN,ARAŞTIRMACI,OKUL İÇİNDE EDİNDİĞİ BİLGİLERİ DÜNYADAKİ GERÇEKLERLE BİRLEŞTİREBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
0BİRLİK,BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE,SEVGİ SAYGI VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ,ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI ÖZÜMSEYEN,ÜLKEMİZİ DAİMA İLERİ GÖTÜRMEYİ AMAÇ EDİNEN,HAKLARINI VE SORUMLULUKLARINI BİLEN,BİLGİLİ,GÖRGÜLÜ,AHLAKLI,BECERİKLİ VE ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Ulaşım
Okulun Bulunduğu Dağkent ve Karaköy TOKI Mahallesine Bolu Şehir Merkezinden her 20 dakikada bir Belediye Otobüsü ve Abant istikametine giden Minibüsler çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okul Bolu Merkez Dağkent Mahallesinde ve D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul Bolu Merkez Dağkent Mevkii ve Mahallesinde bulunmakta Şehir Merkezine ise uzaklığı ise 6 Km.dir.