BOLU / MERKEZ - Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı Ortaokulu

Şbt

Okulumuz Dağkent Kıroğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımımı ilk olarak ilimizde ocak ayında düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol Müsabakalarını İl Birincisi olarak tamamlamış ve Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına gitmeye hak kazanmıştır.  Takımımız Müdür Yardımcımız ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elvan Esen Akkaya rehberliğinde 12-16 Şubat tarihlerinde Çorumda düzenlenmiş olan Küçük Erkekler Voleybol Müsabakalarında başarılı bir turnuva geçirmiş olup rakiplerini yenerek grup birincisi olarak ilerleyen günlerde gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonluğu Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Takımımızı çalıştıran Elvan Esen Akkaya’yı ve öğrencilerimizle gurur duyuyor yarı final yarışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bolu İli Okul Sporları Müsabakaları kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarına okul takımlarımız Müdür Yardımcımız ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Elvan ESEN AKKAYA rehberliğinde hazırlanmış olup geçtiğimiz günlerde düzenlenen birçok maça katılmış olup zorlu birçok rakibini yenen takımlarımız hem kız hem de erkek kategorisinde il üçüncüsü olarak okulumuza çift kupa ve mutluluk getirmiştir. Takımlarımızda yer alan tüm sporcularımızı ve onları çalıştıran Elvan ESEN AKKAYA’ yı başarılarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Elvan ESEN AKKAYA Milli Eğitim Bakanlığınca 21-25/11/2023 tarihlerinde düzenlenen ‘’ Cumhuriyetin Yüzyılının Mimarı, Türkiye Yüzyılı’nın Güvencesi” mottosu temele alınarak düzenlenen 81 il temsilcisi öğretmeninde katıldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Programında yılın öğretmeni olarak ilimizi temsilen bulunmuş ve bizleri temsil etmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası İl programı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde devam etmekte olan Köy ayaşam Merkezi, Köy Kadınlarına Halk Oyunu Kursuna okul velillerimiz ve çevre köyşerden gelen farklı kadınlara 3 ay boyunca müdür yardımcımız ve Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Elvan ESEN AKKAYA tarafında ilerletilmiş olup kursiyerlerimiz ile final gösterisi okulumuz 09.06.2023 tarihinde gerçekleştirilmiş olan bilim şenliğinde sergilenmiştir. Final gösterisinde köylerden gelen kursiyerlerimize başta Elvan ESEN AKKAYA olmak üzere okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz eşlik etmiştir. Kursiyerlerimize katılım belgeleri Bolu Halk Eğiyim Müdürü Kenan ÖZTÜRK tarafından verilmiştir.

Nis

06.04.2023 günü yapılan Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışmasında Okulumuz öğrencileri il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerini ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı İl İkincisi oldu. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elvan ESEN AKKAYA ve Sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış oldukları 15 Temmuz Demokrasi Günü Gazetesi için TIKLAYINIZ.